Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e Teteringse Avondvierdaagse. Vlak hierna werd Teteringen geconfronteerd met het plotseling overlijden van Jan van den Wijngaard, die alle jaren het centrale punt was van de hele organisatie. Het organisatiecomité is hem veel dank verschuldigd voor al het werk dat hij heeft verricht voor het Teteringse verenigingsleven. Ondanks het gemis aan ervaring en kunde is het toch gelukt om ook in 2024 weer een avondvierdaagse te organiseren. Deze zal plaatsvinden op 4 t/m 7 juni met voorinschrijving op 3 juni in ‘t Web.

Helpende handjes gevraagd: Om een veilige avondvierdaagse te houden is hulp nodig van veel bekende, maar ook nieuwe vrijwilligers. Daarom wordt op 6 maart vanaf 19.30 uur in de Alexanderzaal van ‘t Web een open informatieavond belegd. Daar zal ook informatie worden gegeven over de wijzigingen in de organisatie en worden toegelicht wat voor vrijwilligers werk er allemaal nodig is. Ieder die in de week van 4 t/m 7 juni een handje wil helpen is van harte welkom, maar ook vooraf aan de wandeldagen is hulp welkom. Nu al interesse? Dan kunt u contact opnemen met Jos Swenne: 06-52 56 45 09.

Avond4daagse Teteringen

Nieuws & agenda

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder
verkeersstroom Breda Teteringen

Stoplichten bij Oosterhoutseweg gaan voortaan extra lang op rood

22 december 2023

Bron: Breda Vandaag De drukte op de Oosterhoutseweg is een probleem waar de gemeente Breda…

Lees verder

4 t/m 7 juni 2024 – Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse Teteringen vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2024. Inschrijven op 3 juni…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!