Woonakker: nieuwe fase en oproep klankbordgroep

Bericht vanuit het project Woonakker:

Na het positieve besluit over de haalbaarheid van Woonakker in februari 2022, starten de initiatiefnemers nu met een nieuwe fase in de ontwikkeling van de nieuwe wijk.

Dit jaar (2022) wordt een bestemmingsplan en een ontwerp voor de openbare ruimte uitgewerkt. Communicatie en participatie blijven ook in deze nieuwe fase heel belangrijk. We blijven u continu informeren, zoals o.a. via de Woonakker Update en de AllerLei. En we zijn wederom benieuwd naar uw mening en ideeën over de thema’s die we dit jaar verder uitwerken zoals de openbare ruimte, groen, energie en mobiliteit. Daarover organiseren we een participatiemoment in het voorjaar, een uitnodiging volgt nog.

Ook werken we opnieuw met een klankbordgroep. Heeft u interesse om deel te nemen aan de klankbordgroep voor Woonakker? Meld u dan aan via deze link. Dat kan tot en met vrijdag 1 april 2022. Meer informatie over de nieuwe fase in de ontwikkeling van Woonakker, de rol van de klankbordgroep en wat we van leden verwachten, vindt u op de projectwebsite: www.woonakker-teteringen.nl.

Woonakker

Nieuws & agenda

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder
verkeersstroom Breda Teteringen

Stoplichten bij Oosterhoutseweg gaan voortaan extra lang op rood

22 december 2023

Bron: Breda Vandaag De drukte op de Oosterhoutseweg is een probleem waar de gemeente Breda…

Lees verder

4 t/m 7 juni 2024 – Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse Teteringen vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2024. Inschrijven op 3 juni…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!