Woonakker: nieuwe fase en oproep klankbordgroep

Bericht vanuit het project Woonakker:

Na het positieve besluit over de haalbaarheid van Woonakker in februari 2022, starten de initiatiefnemers nu met een nieuwe fase in de ontwikkeling van de nieuwe wijk.

Dit jaar (2022) wordt een bestemmingsplan en een ontwerp voor de openbare ruimte uitgewerkt. Communicatie en participatie blijven ook in deze nieuwe fase heel belangrijk. We blijven u continu informeren, zoals o.a. via de Woonakker Update en de AllerLei. En we zijn wederom benieuwd naar uw mening en ideeën over de thema’s die we dit jaar verder uitwerken zoals de openbare ruimte, groen, energie en mobiliteit. Daarover organiseren we een participatiemoment in het voorjaar, een uitnodiging volgt nog.

Ook werken we opnieuw met een klankbordgroep. Heeft u interesse om deel te nemen aan de klankbordgroep voor Woonakker? Meld u dan aan via deze link. Dat kan tot en met vrijdag 1 april 2022. Meer informatie over de nieuwe fase in de ontwikkeling van Woonakker, de rol van de klankbordgroep en wat we van leden verwachten, vindt u op de projectwebsite: www.woonakker-teteringen.nl.

Woonakker

Nieuws & agenda

verkeersstroom Breda Teteringen

Werkzaamheden Espakker en Aanstede – week 18

3 mei 2024

Zie Breda bericht

Lees verder

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

21 en 22 juni 2024 – Hittegolf festival

Op vrijdag 21 juni & zaterdag 22 juni 2024 vindt de 3e editie van het…

Lees verder

17 augustus 2024 – Dorpsmaaltijd en -borrel

Hebben jullie de datum al in je agenda staan? 17 augustus is het weer tijd…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!