Winkels begane grond De Scheperij

Als bewoner van Teteringen doe je je dagelijkse boodschappen gewoon in de buurt! Zo hoef je voor je dagelijkse boodschappen nooit ver te lopen.
Op de locatie van het voormalige buurthuis ’t Web en het oude postkantoor wordt het nieuwe winkelhart van Teteringen gerealiseerd met daarboven 31 appartementen. In het nieuwe winkelcentrum vestigt Jumbo Supermarkten en discounter Aldi zich. In totaal dus 2 supermarkten. Naast de winkel van Jumbo Supermarkten zal ook de Mitra terugkeren in de nieuwbouw. Nieuw in het winkelcentrum is de bloemenwinkel: Bloem Today, zij hebben al een vestiging in Breda. Deze winkels samen vormen het nieuwe winkelhart van Teteringen.
De huidige winkels van Jumbo Supermarkten en Mitra zullen plaatsmaken voor het nieuwe parkeerterrein. De werkzaamheden voor het realiseren van dit nieuwe winkelcentrum starten na de zomer.
Scheperij

Nieuws & agenda

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder
verkeersstroom Breda Teteringen

Stoplichten bij Oosterhoutseweg gaan voortaan extra lang op rood

22 december 2023

Bron: Breda Vandaag De drukte op de Oosterhoutseweg is een probleem waar de gemeente Breda…

Lees verder

4 t/m 7 juni 2024 – Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse Teteringen vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2024. Inschrijven op 3 juni…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!