Winkels begane grond De Scheperij

Als bewoner van Teteringen doe je je dagelijkse boodschappen gewoon in de buurt! Zo hoef je voor je dagelijkse boodschappen nooit ver te lopen.
Op de locatie van het voormalige buurthuis ’t Web en het oude postkantoor wordt het nieuwe winkelhart van Teteringen gerealiseerd met daarboven 31 appartementen. In het nieuwe winkelcentrum vestigt Jumbo Supermarkten en discounter Aldi zich. In totaal dus 2 supermarkten. Naast de winkel van Jumbo Supermarkten zal ook de Mitra terugkeren in de nieuwbouw. Nieuw in het winkelcentrum is de bloemenwinkel: Bloem Today, zij hebben al een vestiging in Breda. Deze winkels samen vormen het nieuwe winkelhart van Teteringen.
De huidige winkels van Jumbo Supermarkten en Mitra zullen plaatsmaken voor het nieuwe parkeerterrein. De werkzaamheden voor het realiseren van dit nieuwe winkelcentrum starten na de zomer.
Scheperij

Nieuws & agenda

verkeersstroom Breda Teteringen

Werkzaamheden Espakker en Aanstede – week 18

3 mei 2024

Zie Breda bericht

Lees verder

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

21 en 22 juni 2024 – Hittegolf festival

Op vrijdag 21 juni & zaterdag 22 juni 2024 vindt de 3e editie van het…

Lees verder

17 augustus 2024 – Dorpsmaaltijd en -borrel

Hebben jullie de datum al in je agenda staan? 17 augustus is het weer tijd…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!