Campagne Wonen met gemak

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u ouder wordt? Dan is het belangrijk dat u zich tijdig voorbereidt. De campagne Wonen met Gemak helpt daarbij. Zorg voor elkaar Breda en  Kom erbij! Teteringen nodigen u daarom van harte uit! Alle inwoners van Teteringen van 65 jaar en ouder krijgen op of omstreeks 10 augustus een persoonlijke
uitnodiging van wethouder Arjen van Drunen, om deel te nemen aan deze campagne.
De campagne begint met een startbijeenkomst op vrijdag 9 september in ‘t Web. Deze bijeenkomst wordt zowel ’s ochtends als ’s middags aangeboden. In de startbijeenkomst staan we stil bij prettig ouder worden en wat u daar zélf aan bij kunt dragen. Natuurlijk proberen we allemaal gezond te eten en voldoende bewegen. Maar wist u dat het ook belangrijk is om het gevoel te hebben ertoe te doen en een zinvolle daginvulling te hebben? Ook uw huis en woonomgeving zijn van belang; daarom komt ook de nieuw te bouwen wijk Woonakker aan bod. Want: stel dat u zou willen verhuizen, hoe moet uw nieuwe woning er dan uit zien? En is de Woonakker de wijk van de toekomst, ook voor senioren? Wethouder Arjen van Drunen opent zowel ’s ochtends als ’s middags de startbijeenkomst.
Na de startbijeenkomst organiseren we een serie bijeenkomsten in groepen van 20-30 personen Op die manier geven we niet alleen informatie, maar gaan we ook met u in gesprek over wat u ervaart en aan wensen heeft. Het gaat dan over onderwerpen als: Wonen in je eentje; Vrijwilligerswerk en waarom dat, óók voor de vrijwilliger, belangrijk is; Geschikt wonen & veiligheid.
Alle bijeenkomsten zijn gratis, koffie en thee zijn inbegrepen. In het programmaboekje dat bij de brief van wethouder is gevoegd, vindt u alle informatie. Wilt u één of meerdere bijeenkomsten bijwonen? Ga dan naar: www.bredawonenmetgemak.nl en meldt u eenvoudig online aan.
Bent u niet handig met internet? Neem dan contact op via nummer (076) – 525 15 02. Houd uw agenda bij de hand want degene die de telefoon opneemt, schrijft u direct in. Bij dit telefoonnummer kunt u ook uw vragen stellen over de campagne. Ons advies is: wacht u eerst de brief af die u van wethouder Van Drunen krijgt.
Nadere informatie kunt u ook krijgen bij bestuursleden van Kom Erbij! Teteringen. Graag via de email: jspruit.pronk@ziggo.nl (Jan Spruit) of johan.weijters@planet.nl
Logo Zorg voor elkaar Breda

Nieuws & agenda

verkeersstroom Breda Teteringen

Werkzaamheden Espakker en Aanstede – week 18

3 mei 2024

Zie Breda bericht

Lees verder

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

21 en 22 juni 2024 – Hittegolf festival

Op vrijdag 21 juni & zaterdag 22 juni 2024 vindt de 3e editie van het…

Lees verder

17 augustus 2024 – Dorpsmaaltijd en -borrel

Hebben jullie de datum al in je agenda staan? 17 augustus is het weer tijd…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!