Campagne Wonen met gemak

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u ouder wordt? Dan is het belangrijk dat u zich tijdig voorbereidt. De campagne Wonen met Gemak helpt daarbij. Zorg voor elkaar Breda en  Kom erbij! Teteringen nodigen u daarom van harte uit! Alle inwoners van Teteringen van 65 jaar en ouder krijgen op of omstreeks 10 augustus een persoonlijke
uitnodiging van wethouder Arjen van Drunen, om deel te nemen aan deze campagne.
De campagne begint met een startbijeenkomst op vrijdag 9 september in ‘t Web. Deze bijeenkomst wordt zowel ’s ochtends als ’s middags aangeboden. In de startbijeenkomst staan we stil bij prettig ouder worden en wat u daar zélf aan bij kunt dragen. Natuurlijk proberen we allemaal gezond te eten en voldoende bewegen. Maar wist u dat het ook belangrijk is om het gevoel te hebben ertoe te doen en een zinvolle daginvulling te hebben? Ook uw huis en woonomgeving zijn van belang; daarom komt ook de nieuw te bouwen wijk Woonakker aan bod. Want: stel dat u zou willen verhuizen, hoe moet uw nieuwe woning er dan uit zien? En is de Woonakker de wijk van de toekomst, ook voor senioren? Wethouder Arjen van Drunen opent zowel ’s ochtends als ’s middags de startbijeenkomst.
Na de startbijeenkomst organiseren we een serie bijeenkomsten in groepen van 20-30 personen Op die manier geven we niet alleen informatie, maar gaan we ook met u in gesprek over wat u ervaart en aan wensen heeft. Het gaat dan over onderwerpen als: Wonen in je eentje; Vrijwilligerswerk en waarom dat, óók voor de vrijwilliger, belangrijk is; Geschikt wonen & veiligheid.
Alle bijeenkomsten zijn gratis, koffie en thee zijn inbegrepen. In het programmaboekje dat bij de brief van wethouder is gevoegd, vindt u alle informatie. Wilt u één of meerdere bijeenkomsten bijwonen? Ga dan naar: www.bredawonenmetgemak.nl en meldt u eenvoudig online aan.
Bent u niet handig met internet? Neem dan contact op via nummer (076) – 525 15 02. Houd uw agenda bij de hand want degene die de telefoon opneemt, schrijft u direct in. Bij dit telefoonnummer kunt u ook uw vragen stellen over de campagne. Ons advies is: wacht u eerst de brief af die u van wethouder Van Drunen krijgt.
Nadere informatie kunt u ook krijgen bij bestuursleden van Kom Erbij! Teteringen. Graag via de email: jspruit.pronk@ziggo.nl (Jan Spruit) of johan.weijters@planet.nl
Logo Zorg voor elkaar Breda

Nieuws & agenda

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder
verkeersstroom Breda Teteringen

Stoplichten bij Oosterhoutseweg gaan voortaan extra lang op rood

22 december 2023

Bron: Breda Vandaag De drukte op de Oosterhoutseweg is een probleem waar de gemeente Breda…

Lees verder

4 t/m 7 juni 2024 – Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse Teteringen vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2024. Inschrijven op 3 juni…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!