Informatiebericht Willem Alexanderplein

De werkzaamheden aan het Willem Alexanderplein zijn opgestart. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden is het plein omgetoverd tot het Willem Alexanderpark.
De uitvoering van de werkzaamheden brengen hinder en overlast met zich mee. Nu we enkele dagen bezig zijn, merken we dat het verkeer rondom het plein af en toe vast loopt en dat parkeren een probleem is. Er zijn helaas geen mogelijkheden om bijvoorbeeld in de directe omgeving extra parkeervakken aan te leggen. Wij doen dan ook een beroep op de inwoners van Teteringen en de bezoekers van de bedrijven en instellingen die gevestigd zijn aan het Willem Alexanderplein, om hiermee rekening te houden. Dit kan, als dit mogelijk is door het Willem Alexanderplein te vermijden, of wanneer u op het plein moet zijn, met de fiets of te voet te komen.
Momenteel is de uitvoering van de eerste fase bezig. Deze fase betreft de herinrichtring van het plein binnen de rijbanen. De rijbanen rondom het plein blijven bereikbaar. Deze fase loopt tot en
met eind april. Hierna kan (tijdelijk) geparkeerd worden op de nieuwe parkeerplaats van het park.
Na de eerste fase wordt de rijbaan voor Azurée afgesloten. Voordat dit gaat starten komt een nieuw informatiebericht uit.
Als u de voortgang wilt volgen of vragen wilt stellen aan de aannemer, kunt u gebruik maken van de app Omniom, te downloaden in de App Store.
Ervaart u overlast op straat door deze werkzaamheden dan horen wij dit graag, zodat wij uw melding kunnen behandelen. Bel 14 076 om een melding door te geven. Dit kan ook buiten
kantoortijden en in de weekenden, bij een gevaarlijke situatie of hinder van een evenement.
WA plein plan

Nieuws & agenda

verkeersstroom Breda Teteringen

Werkzaamheden Espakker en Aanstede – week 18

3 mei 2024

Zie Breda bericht

Lees verder

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

17 augustus 2024 – Dorpsmaaltijd en -borrel

Hebben jullie de datum al in je agenda staan? 17 augustus is het weer tijd…

Lees verder

25 augustus 2024 – Dorpsloop

33e Dorpsloop Teteringen

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!