HITTEGOLF brengt warmte in ons dorp

Zaterdag 18 juni kwam jong en oud bijeen op het vernieuwde Willem-Alexander Park (WAP) voor een nieuwe editie van het ‘Hittegolf festival’. Drankjes en hapjes voor meer dan 2200 bezoekers waren uitstekend verzorgd bij de vele kraampjes. Vooral het massaal meezingen met de muziek, vanop een groot podium, gaf een heel bijzonder ‘samen zijn’ gevoel. Dat hadden we na de corona-periode echt nodig.

Het over grote deel van de bezoekers waren onze eigen inwoners, waaronder veel nieuwkomers uit, onder meer, de Bouverijen. Zo ervaren zij ook de gemoedelijke en dorpse sfeer van Teteringen. De vrijwilligers onder de bezielende leiding van Rick van Hooijdonk hadden 4 dagen opbouw nodig om alles op zijn plaats te krijgen. Het hoofd podium, de afrastering, de kraampjes, beveiliging, de toiletten, etc. Zelfs waren netten gespannen boven de nieuwe aanplant in het park. Kortom deze uitvoering vraagt zeker om herhaling. Maar dan in een park dat helemaal is afgewerkt.

Kijk voor de foto’s op https://www.hittegolffestival.nl/fotos

Nieuws & agenda

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder

1 mei 2024 – Presentatie Cybercrime

Woensdag  1 mei is er een informatiemiddag over cybercrime voor de leden van de SVT/KBO. De…

Lees verder

6 mei 2024 – Open Buurtplein

Buurtplein Teteringen organiseert: OPEN buurtplein Buurtplein is een ontmoetingsplek in de wijk waar je je kwaliteiten kunt…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!