Bouwwerkzaamheden Scheperij

Binnenkort start VB Bouw bv met de bouwwerkzaamheden voor het nieuwbouwplan “De Scheperij” te Teteringen. Middels dit schrijven informeren zij ons graag over de geplande werkzaamheden.
De bouwplaats zal vanaf maandag 18 juli 2022 ingericht worden. Het boren van de palen start op maandag 5 september 2022. De bouwtijd van dit project bedraagt naar verwachting 1,5 jaar.
Het transport tijdens het bouwproces geschiedt via de Donkerstraat (aanvoerroute) en de Hameldonk (afvoerroute). De reguliere werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00  uur. De bouwwerkzaamheden kunnen gepaard gaan met enige vorm van overlast. Uiteraard doet VB Bouw er alles aan om de overlast voor alle buurtbewoners tot een minimum te beperken.
Heeft u nog vragen of heeft u klachten gedurende het bouwproces, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met hun kantoor via telefoonnummer 076–30 39 350 of per e-mail via info@vbbouw.nl. Buiten kantooruren wordt u doorgeschakeld naar de calamiteitendienst (24/7).
Meer informatie over het project vindt u op de website www.vbbouw.nl
Scheperij

Nieuws & agenda

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder

11 april 2024

Afsluiting Middenweg – Lage Vuchtpolder Vanaf maart is de Middenweg en een deel van de…

Lees verder

Ook in 2024 weer een Avondvierdaagse in Teteringen!

4 februari 2024

In het afgelopen jaar hebben bijna 1000 deelnemers onder prima omstandigheden deelgenomen aan onze 46e…

Lees verder

1 mei 2024 – Presentatie Cybercrime

Woensdag  1 mei is er een informatiemiddag over cybercrime voor de leden van de SVT/KBO. De…

Lees verder

6 mei 2024 – Open Buurtplein

Buurtplein Teteringen organiseert: OPEN buurtplein Buurtplein is een ontmoetingsplek in de wijk waar je je kwaliteiten kunt…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!