Geldmaat zoekt naar nieuwe locatie pinautomaat Teteringen

Contact geld pinnen buiten de openingsuren van winkels is momenteel niet mogelijk in Teteringen. Onlangs is de enige openbare geldautomaat van het dorp weggehaald, omdat de huur was opgezegd.

Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie, laat Geldmaat weten. Geldmaat is het bedrijf dat sinds oktober van dit jaar namens Rabobank, ABN AMRO en ING de openbare geldautomaten in Nederland beheert. Aan de westkant van de winkelstrip aan het Willem-Alexanderplein was lange tijd de enige openbare pinautomaat van het dorp gevestigd.

Andere bestemming

Eind november is de geldautomaat weggehaald, omdat het pand waarin de automaat zat een andere bestemming krijgt. Fysiotherapeute Bianca Huijbregts, die lange tijd aan de andere zijde van de strip haar praktijk MyFysio runde, verhuist naar die rechterzijde zodat zij kan uitbreiden.

Belang

Geldmaat is zich bewust van het belang van een openbare geldautomaat in het dorp, zo laat het bedrijf weten. Op dit moment kunnen inwoners van Teteringen enkel contant geld pinnen bij de supermarkt aan de Scheperij. Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie voor een openbare geldautomaat. Zodra die is geplaatst, staat dit vermeld op locatiewijzer.geldmaat.nl.

Nieuws & agenda

B&W Breda: Wachten op oplossing voor fileprobleem Teteringen heeft geen zin

25 juli 2023

Teteringen in het nieuws (BN DeStem, 24 juli 2023) De overlast van doorgaand autoverkeer in…

Lees verder

Brengt nieuw steenuilenkoppel bouwplan in gevaar?

25 juli 2023

Teteringen in het nieuws (BN DeStem, 18 juli 2023) Het licht voor plan Woonakker staat…

Lees verder

23 september 2023 – Kinderkledingbeurs

Op zaterdag 23 september, van 09.30 en 12.30 uur, is de super leuke kinderkledingbeurs weer.…

Lees verder

24 september 2023 – Schilderijen tentoonstelling in museum de Stee

Op zondag 24 september exposeert Jacqueline Engbersen haar schilderijen in museum de Stee. De kunstenaar…

Lees verder

Hoe kunnen we je helpen?

DT_beeldmerk_wit

Heb jij een vraag aan Dorpsraad Teteringen, wil je vrijwilliger worden of jouw bedrijf, evenement, activiteit of nieuwsartikel op onze website plaatsen? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!